Supermarkt Openingstijden

Openingstijden Goede vrijdag & Pasen 2014

17 april 2014


Elk jaar is het voor supermarkt bezoekers weer lastig om uit te vinden of en hoe laat hun winkel open is met Goede Vrijdag (vrijdag 18 april 2014), Paaszaterdag (zaterdag 19 april), Eerste Paasdag (zondag 20 april 2014) en Tweede Paasdag (maandag 21 april 2014). Dit jaar valt Pasen laat en is de kans groot dat het gaat regenen. Maar gezellig gourmetten of steengrillen kan natuurlijk altijd. En als je nog wat extra vlees, bier of stokbrood wilt kopen of een lekkere paas tompouce, is het natuurlijk heel vervelend als de supermarkt gesloten is. Om je te helpen te bepalen of je supermarkt geopend is op Goede Vrijdag en met Pasen, geeft Yenom hier een overzicht van de openingstijden van alle supermarkten.

Openingstijden supermarkten op Goede vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag (18, 20 en 21 april):

Agrimarkt openingstijden De Agrimarkt supermarkten in Goes, Middelharnis, Oud-beijerland, Roosendaal en Vlissingen zijn op Goede Vrijdag geopend van 8.00 tot 19.00. Op eerste Paasdag 20 april zijn alle Agrimarkt supermarkten gesloten, op tweede Paasdag zijn de supermarkten in Goes (10-18u), Vlissingen (10-18u) en Roosendaal (11-18u) geopend.
albert heijn openingstijden Alle Albert Heijn winkels zijn geopend met Goede Vrijdag, maar veel filialen sluiten hun deuren 2 tot 3 uur eerder dan normaal. Op Eerste Paasdag zijn de meeste AH winkels gesloten. Uitzonderingen zijn ongeveer 125 AH supermarkten. Bekijk de de AH openingstijden van jouw filiaal. Op 2e Paasdag zijn meer AH winkels geopend, maar deze open vaak later en sluiten eerder.
aldi openingstijden Alle Aldi supermarkten zijn gesloten met Eerste en Tweede paasdag tenzij anders vermeld in de winkel.
boni openingstijden Alle Boni supermarkten zijn gesloten met Eerste en Tweede paasdag tenzij anders vermeld in de winkel. Op Goede vrijdag sluiten alle Boni winkels om 19.00 uur.
c1000 openingstijden De meeste C1000 winkels zijn gesloten met Pasen met uitzondering van een 30 winkels, bekijk de aangepaste openingstijden van C1000 per winkel. De meeste winkels sluiten eerder (rond 19.00 uur) op Goede vrijdag en Paaszaterdag 19 april zijn de C1000 supermarkten volgens de normale openingstijden geopend.
coop openingstijden (nog niet alle winkels hebben de openingstijden geactualiseerd) Veel Coop supermarkten sluiten op Goede Vrijdag eerder. Op 1e Paasdag zijn enkele winkels open. Op 2e Paasdag zijn een veel Coop winkels open. Bekijk welk filiaal geopend is op 2e Paasdag en tot hoe laat op Goede Vrijdag.
Deen openingstijden Vrijwel alle Deen supermarkten zijn op Eerste Paasdag gesloten, maar enkele supermarkten zijn toch geopend. Op Goede Vrijdag sluiten alle Deen supermarkten om 19.00 en behalve in Almere en Hoorn. Op Paasmaandag (21 april) zijn slechts een beperkt aantal supers geopend, bekijk de actuele openingstijden in het Deen filiaal.
Dirk openingstijden De meeste Dirk supermarkten zijn geopend op Goede Vrijdag tot 19.00 uur. Op Paaszaterdag (19 april) sluiten de meeste winkels eerder. Met Eerste Paasdag zijn Alle Dirk winkels geopend met uitzondering van een enkele winkel. Ook Tweede Paasdag zijn de meeste winkel geopend. Bekijk de openingstijden van jouw Dirk filiaal.
EMTE openingstijden De meerderheid van de EMTÉ supermarkten gaat op Goede Vrijdag 18 april eerder dicht om 19.00 uur. Op 1e Paasdag zijn de meeste EMTÉ winkels gesloten met uitzondering van Hulst, Putte en Sluis. Bekijk de openingstijden van jouw filiaal rond de Paasdagen op de EMTÉ website.
Hoogvliet openingstijden Veel Hoogvliet supermarkten zijn op Goede Vrijdag geopend van 8.00 tot 19.00 uur. Op Eerste Paasdag (zondag 20 april) zijn alle winkels gesloten met uitzondering van Hoogvliet Scheveningen (10-18 uur). Op Tweede Paasdag (maandag 21 april) zijn enkele Hoogvliet winkels geopend. Klik voor een compleet overzicht per supermarkt.
Jan Linders openingstijden Alle Jan Linders supermarkten zijn op vrijdag 18 april geopend tot 19.00 uur. Op Eerst Paasdag zijn alle Jan Linders supermarkten gesloten, op Tweede Paasdag zijn bijna alle Jan Linders geopend
Jumbo openingstijden Alle Jumbo Supermartken gaan op Goede Vrijdag eerder dicht, veelal om 19.00 uur een enkele om 21.00. Tijdens Eerste Paasdag zijn veel Jumbo winkels gesloten met uitzondering van 65 winkels. Tijdens Tweede Paasdag zijn een groot aantal supermarkten van Jumbo geopend. Om te zien van hoe laat tot hoe laat jouw Jumbo geopend is, bekijk de openingstijden met Pasen.
Lidl openingstijden Alle Lidl filialen zijn vrijdag 29 maart geopend en sluiten om 19.00 uur. Op Eerste Paasdag zijn alle Lidl's gesloten. Op Tweede Paasdag zijn er meer Lidl supermarkten geopend. Bekijk het overzicht met de gewijzigde openingstijden rond Pasen.
MCD openingstijden De MCD supermarkten zijn gesloten met Pasen. Kijk op de speciale posters in de winkel voor de precieze openingstijden in jouw MCD filiaal.
Nettorama supermarkt Alle Nettorama supermarkten zijn op eerste paasdag gesloten. De winkels: Bergen op Zoom, Den Bosch, Didam, Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Grave, Nieuwegein, Oosterhout, Oss, Sittard, Tilburg, Utrecht en Waalwijk zijn geopend op (21 april) tweede Paasdag.
Poiesz supermarkt Alle Poiesz supermarkten sluiten op Goede Vrijdag om 19.00 uur. Met Pasen zijn alle Poiesz winkels gesloten met uitzondering van Poiesz Workum deze op Eerste Paasdag 21 April geopend van 10.30-18.00 uur.
Plus openingstijden Alle Plus winkels zijn Paaszondag gesloten met uitzondering van 12 supermarkten. Op Tweede Paasdag zijn de helft van de Plus filialen geopend. Bekijk de openingstijden rondom Pasen van de Plus supermarkten.
Supercoop openingstijden (nog niet alle winkels hebben de openingstijden geactualiseerd) Voor Supercoop geldt dat de meeste winkels op vrijdag eerder (19.00 uur) sluiten. Op 1e paasdag zijn alle Supercoop winkels gesloten. Op 2e Paasdag zijn een beperkt aantal supermartken geopend, Bekijk via de zoekfunctie of jouw filiaal geopend is op 2e paasdag.

Informatie overige Supermarkten

Een aantal supermarkten als Attent, Dagwinkel, Ekoplaza, MCD, en Spar hebben geen informatie op hun website beschikbaar over de aangepaste openingstijden op Goede Vrijdag en met Pasen.
Attent openingstijden Dagwinkel openingstijden Ekoplaza openingstijden Spar openingstijden Troefmarkt openingstijden 

Voor een aantal winkels als Attent, Spar en Troefmarkt is op hun website geen informatie beschikbaar over hun openingstijden en daarmee ook niet over aangepaste openingstijden rondom Goede Vrijdag, Paaszaterdag, Eerste Paasdag en Tweede Paasdag. Yenom adviseert om voor deze supermarkten contact op te nemen met je lokale supermarkt om te vragen of ze open zijn en tot hoe laat.

Zeker voor de laatste categorie supermarkten is het zoals gezegd aan te raden telefonisch contact op te nemen, om de openingstijden te controleren.Top 20 Nieuwsbrief

Wil je GRATIS op de hoogte gehouden worden van de actuele Top aanbiedingen van de supermarkten, met actuele informatie over openingstijden, kortingen en acties, goedkope recepten en andere handige bespaarinformatie, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Lees meer over de nieuwsbrief en meld je direct aan.


- Yenom team -

Terug naar het 'Laatste Nieuws'